
Columns van Martin
-
Baat bij biet
Zonder dat horecamensen ook maar het flauwste vermoeden hadden, zijn degenen die meegegaan zijn in de bietenhype ineens heel gezond en trendy bezig. Al die bereidingen van biet zoals cilinders, moesjes en gekonfijte bietenblokjes geven nieuwe energie. En na een carpaccio van biet, voel je je ineens een hele Piet! Biet wordt in de wielersport
-
Pletten
Niet alleen opblazen is “hot” tegenwoordig, het tegenovergestelde “pletten” is ook ongekend populair. Mijn buurman, afkomstig uit het hoge noorden, vroeg ik laatst of hij wel eens iets geplet had in de keuken. Na diep nadenken zei hij: ” Ja, mijn vrouw!” Ik zeg: “Wat bedoel je? “Laatst pakte ik mijn vrouw eens stevig beet
-
De airbag
Op het eerste gezicht zou u misschien kunnen denken dat deze mevrouw net bij de dierenwinkel vandaan komt en daar flink wat guppies heeft gescoord voor haar nieuwe aquarium. Met een kwinkslag naar de horeca zou het ook zo maar kunnen dat ze bij de nieuwe “meeneemchinees” (zo heet een afhaalchinees in België) een “super
- Columns van Martin (215)
- Uncategorized (11)
