
Columns van Martin
-
Ongezond!
Bent u al op de hoogte van de laatste trends in de horeca? Waarschijnlijk niet van deze! Ongezond eten wordt door marketeers gezien als een nieuwe trend waaraan, vooral in de USA, weer veel geld te verdienen valt. De eerste verschijnselen zag ik al in een provincieplaatsje in ons land maar in Amerika, waar al
-
De Babbelbox
De babbelbox Gezellig kletsen,leuk sfeertje en gedachteloos, dus kritiekloos, consumeren voor een aantrekkelijke prijs. Ziehier de ingrediƫnten voor een succesvolle bedrijfsformule. Je zou hier rustig een souffleetje van gemalen kippestront kunnen serveren, ze proeven het immers toch niet. Akoestisch is het hier allemaal in orde, de tafels staan redelijk dicht op elkaar, je hoort alleen
-
Tilapia
Wordt het niet eens hoog tijd dat ook de gast in het restaurant, bij de traiteur, slager of visboer informatie krijgt over de herkomst en kweek van de aangeboden producten? Tilapia als lekkerbek: Heeft u nog trek? Tilapia is oorspronkelijk Afrikaans, maar nu wordt hij voornamelijk in Zuid-China, Indonesiƫ en Bangladesh gekweekt. De export gaat
- Columns van Martin (215)
- Uncategorized (11)
