
Columns van Martin
-
Gastvrijheid in het geding door wel of geen ping ping
Als juwelier heb je het al moeilijk genoeg. Je moet allerlei veiligheidsmaatregelen nemen om niet bestolen te worden, erger nog, om niet vermoord te worden. In de horeca is dit allemaal wat minder heftig. Je zult niet zo snel overvallen worden voor een paar flessen drank of een hele kalfssukade. Mocht u toevallig nog een
-
Hoe pizza pasta werd, in mini-oliestaatje in Duitsland
Nu hoeven er niet perse Italianen in de keuken te staan om een goede pizza of een uitstekende pasta te voorschijn te toveren. Je kunt tenslotte bijna iedereen een kunstje leren zonder dat men gelijk een vakman of vakvrouw is. Maar helaas, ook hier in dit etablissement, is zelfs een kunstje leren een hele kunst.
-
Ook tomaten steeds meer een kwestie van kosten en baten.
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Kwamen de snijbonen vroeger misschien uit Staphorst en omgeving, nu staat er op het etiket in de supermarkt Kenia, Marokko of Egypte. Zo langzamerhand zijn velen hier al aan gewend, het is niet meer opzienbarend. Toch krabde ik mij onlangs even achter de oren bij het lezen van
- Columns van Martin (215)
- Uncategorized (11)
