
Columns van Martin
-
Het geheim achter Nutella
In Duitsland verbaasde ik me er al over hoe immens populair dit product is. Op braderieën wordt Nutella veelvuldig gebruikt bij de crêperie, ook in restaurants verschijnt het regelmatig op de dessertkaart, er is zelfs al Nutella ijs verkrijgbaar! Kom je hier in een supermarkt, dan loop je haast overal tegen een muur van Nutella
-
Steken laten vallen
Lunch en high tea Luxe menu met als afsluiting koffie met petits fours. Alles leek perfect, geweldige gastheer, goede keuken en dan….. de finale: koffie met petits fours. En wat komt er op tafel? Koffie met een klein schuimpje. Als de gastheer langs komt om te vragen of alles naar wens is geweest zeg ik
-
Schransen als een hongerige wolf
Zo op het oog intelligente en goed opgeleide mensen die culinair gezien op het niveau van de dierenwereld verkeren. Dus het volledig ontbreken van enige culinaire bagage waarbij ook de etiquette aan tafel schittert door afwezigheid. Misschien kent u ze ook wel uit uw omgeving, het zijn best aardige en slimme mensen maar je moet
- Columns van Martin (215)
- Uncategorized (11)
