Columns van Martin

  • Het geheim achter Nutella

    In Duitsland verbaasde ik me er al over hoe immens populair dit product is. Op braderieën wordt Nutella veelvuldig gebruikt bij de crêperie, ook in restaurants verschijnt het regelmatig op de dessertkaart, er is zelfs al Nutella ijs verkrijgbaar! Kom je hier in een supermarkt, dan loop je haast overal tegen een muur van Nutella

    Lees meer………

  • Steken laten vallen

    Lunch en high tea  Luxe menu met als afsluiting koffie met petits fours. Alles leek perfect, geweldige gastheer, goede keuken en dan….. de finale: koffie met petits fours. En wat komt er op tafel? Koffie met een klein schuimpje. Als de gastheer langs komt om te vragen of alles naar wens is geweest zeg ik

    Lees meer………

  • Schransen als een hongerige wolf

    Zo op het oog intelligente en goed opgeleide mensen die culinair gezien op het niveau van de dierenwereld verkeren. Dus het volledig ontbreken van enige culinaire bagage waarbij ook de etiquette aan tafel schittert door afwezigheid. Misschien kent u ze ook wel uit uw omgeving, het zijn best aardige en slimme mensen maar je moet

    Lees meer………