
Columns van Martin
-
Met goede feedback valt alles op z’n plek
Feedback, je moet er wel wat mee doen! Wat mij opvalt is, dat er in het merendeel van de horecabedrijven door de bediening wel steevast gevraagd wordt:” Is alles naar wens is geweest?” of “Heeft het u gesmaakt?”, maar wat ik mis is de volgende vraag, die er naar mijn mening absoluut bij hoort en…
-
Het bakkersvak
Eigenlijk kun je daar zo niet over spreken want het omhelst heel veel. De banketbakkerij, de broodbakkerij, de chocolaterie, de ijsbereiding en het suikerwerk. Nog langer geleden had je ook nog de beschuitbakkerij en de koekbakkerij. Zo was het vroeger tenminste en er was een hoge mate van vakbekwaamheid vereist om je in één of meerdere…
-
In Memoriam Henk Kramer
Vrijdag 28 juni 2024 is dhr. Henk Kramer overleden op 91 jarige leeftijd. Meneer Kramer heeft jarenlang als journalist en later als hoofdredacteur van Elsevier gewerkt. Hij was daar als ingenieur verantwoordelijk voor de redactie Chemie. Hij is geboren in Groningen en verhuisde in de jaren ’70 naar Amsterdam. Meneer Kramer is ruim 40 jaar…
- Columns van Martin (215)
- Uncategorized (7)