Columns van Martin

  • Het kan altijd gekker

    De trendy inrichting past perfect bij de vernieuwende lunchkaart die hier gevoerd wordt. Puur, eerlijk en zoveel mogelijk biologisch, dat is waar de eigenaar de nadruk op legt. Alles wat op tafel verschijnt, is dagvers en uit eigen keuken. Best mogelijk maar wat te doen als je naar het toilet moet? Dat overkwam mij! Je

    Lees meer………

  • Oud of rijp?

    Die keuze lijkt niet zo moeilijk. Hoe krijg je mensen zo ver dat ze toch voor oud kiezen? Heel simpel; je noemt het voortaan rijp. Maar waarom zou je dat doen? Nou, je kunt er in ieder geval meer geld voor vragen. Het nieuwe toverwoord voor oud is “rijp”. Kaas, een x aantal maanden gerijpt

    Lees meer………

  • Belgie deel 4

    “Dessertbord” Om 11.30 uur ’s ochtends aan de champagne zitten of, als je het minder breed hebt, aan de cava is eigenlijk doodnormaal in België. Sommige hotels zetten de cava of champagne al standaard koud bij het ontbijt. Je begint de nieuwe dag dan in ieder geval op een zeer feestelijke manier. Bij mijn favoriete

    Lees meer………