Columns van Martin

  • Tafelwatergeheimen

    Wie dacht dat Spa en Sourcy het tafelwater wel zouden verdringen komt bedrogen uit. Tafelwater begint aan een onstuitbare opmars. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor. En deze reden zijn niet allemaal even zuiver en helder van aard. Er zijn zaken die de bekende merken niet meer op de kaart hebben staan en uitsluitend nog

    Lees meer………

  • Er gloort hoop voor de bediening

    Als we naar de laatste ontwikkelingen in Parijs kijken, gloort er hoop voor de maître d’hôtel en zijn medewerkers. Diverse driesterrenchefs zijn namelijk druk bezig om zaalbereidingen en -versnijdingen in ere te herstellen. Le retour du grand service en salle. Grote chefs als Pierre Gagnaire, Yannick Alleno en Stephane Riss zijn er inmiddels al druk

    Lees meer………

  • Chinese restaurants zetten hun robotpersoneel op straat

    Hoewel de technologie de laatste jaren grote stappen heeft gemaakt zijn robots nog steeds niet in staat mensen te vervangen. Dat ontdekten 3 restaurants in Kanton. Volgens betrouwbare informatie hebben 2 van de 3 restaurants al hun robots ontslagen, de andere eetgelegenheid houdt één mechanisch personeelslid in dienst. De robots slagen er niet in om

    Lees meer………