Columns van Martin

  • Toekan

    Even weg achter het stuur en daar begint gelijk een spannend avontuur Onderweg vanuit Duitsland naar Amsterdam wilden we toch iets eten. Schoonmoeder van 91 (gek op sliptong) bood aan om naar van der Valk te gaan. Daar zeg ik geen nee tegen! Ik vind het altijd leuk om naar van der Valk te gaan,

    Lees meer………

  • Het verrassingsmenu

    Door Martin de Baat Het verrassingsmenu Altijd weer spannend zo’n verrassingsmenu behalve natuurlijk als de verrassing achteraf onaangenaam blijkt te zijn. Onlangs zowel een fantastische ervaring, maar ook een deceptie meegemaakt. In een van de vele trendy restaurantjes in een van de 9 straatjes in Amsterdam vond het eerste avontuur plaats. Het “onthaal” zoals de

    Lees meer………

  • Restaurant “Het lab”

    De afgelopen tijd aan een proeverij deelgenomen, waarbij een serie wijnen uit Argentinië geproefd werden. De Argentijnse proeverij vond plaats in het Amstel hotel in Amsterdam. Zo’n 15 Argentijnse wijnmakers waren naar Nederland gekomen om hun Malbec’s, Torrontés en Bonarda’s te laten proeven. Ik heb heel wat Malbec’s geproefd op die middag en bij elke

    Lees meer………