
Columns van Martin
-
Italie?
Italie? Nooit geweten dat Italië aan Siberië kon grenzen Een Italiaanse eetgelegenheid waarbij Italië ophoudt in de keuken en in het restaurant Siberië begint. Alweer op basis van reviews gekozen voor, dit keer, een Italiaans restaurant. Je weet natuurlijk nooit wat voor mensen dit restaurant aanprijzen. Sommige mensen vinden al gauw iets leuk en lekker,
-
De herberg in Sellingen
Door Martin de Baat De herberg in Sellingen Een klein leitje, met daarop zaken die buiten de kaart om aangeprezen worden. Het is volop aspergetijd dus asperges met ham, met zalm, met kalfsbiefstuk, aspergesoep en aspergesalade mogen niet ontbreken. De gastvrouw doet haar best haar suggesties onder de aandacht te brengen van een bejaard echtpaar,
-
Het einde van het kelnersvak?
Door Martin de Baat Het einde van het kelnersvak? Als u als trouwe lezer mijn vorige columns over linnen, bestek, ménage en tafels heeft gelezen dan wil ik met dit stukje dit onderwerp afsluiten. Wat moeten we de gastheren in spé in godsnaam nog leren op onze school nu ons vak tot op de bodem
- Columns van Martin (215)
- Uncategorized (11)
