Columns van Martin

  • Uitge-cake-n op cake?

    Na een half jaar ontzettend veel cake te hebben gebakken voor een uitvaartcentrum wilde ik eigenlijk geen cake meer zien. Onlangs een restaurant bezocht in Overijssel en daar trof ik op de dessertkaart het volgende aan: Arretjescake. Toch wat anders dan de bekende crematorium cake die ons begeleidt naar onze laatste rustplaats. Kon mijn nieuwsgierigheid niet…

    Lees meer………

  • Bio-logisch of On-logisch?

    Gek toch dat bio momenteel zo in de belangstelling staat. Zoals vaak, liep ook hier Duitsland voorop om de consumenten warm te maken voor bio producten. Nu is Nederland aan de beurt. Eigenlijk moet ik zeggen dat het superhip is. En als je per ongeluk tegen de verkeerde zegt dat je geen bio koopt dan…

    Lees meer………

  • Het geheim van all you can eat

    De laatste jaren zijn er veel “all you can eat”-restaurants geopend. De opmars van dit concept – je betaalt een vaste prijs en kunt vervolgens eten tot je erbij neervalt – is niet te stoppen. Wat is er toch zo leuk aan? Grote aantallen mensen met heel verschillende achtergronden bezoeken regelmatig deze restaurants.  De reden?…

    Lees meer………